Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział]Killing Floor

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Moją dzisiejszą sugestią jest dodanie działu/subforum gry Killing Floor.

Gra jest dostępna na steamie za ok. 8euro, jednak są crackedy.

Opis gry

Akcja Killing Floor, strzelaniny FPP utrzymanej w konwencji survival horroru, osadzona została w Wielkiej Brytanii, gdzie wskutek eksperymentów genetycznych ludzie zaczęli zmieniać się w mutanty. Zaraza ta, będąca efektem działań tajemniczej organizacji Horizon, została na chwilę powstrzymana, jednakże w wyniku przeniesienia prac badawczych do podziemi największych brytyjskich miast, tragiczne w skutkach działania laborantów doprowadziły do wypełznięcia mutantów na powierzchnię. Wcielając się w jednego z sześciu śmiałków staramy się powstrzymać mroczną inwazję zarażonych ludzi, uratować zdrowych i przywrócić wcześniejszy porządek.

Gameplay

Pozdrawiam, Strup3k.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To cos w stylu L4D2 ?

Zombi .

Mówisz 8euro a dałbyś ten CracKey?

Jestem na TAK :)

Opublikowano

To cos w stylu L4D2 ?

Zombi .

Mówisz 8euro a dałbyś ten CracKey?

Jestem na TAK :)

Tak, coś na styl Leaft 4 Dead.

Co do cracku to nie ma żadnego keya, jest po prostu normalna wersja do której wgrywa się patche. ;)

Zaraz podeśle Ci na PW link do poradnika jak to zrobić.

Osobiście aktualnie korzystam z cracka, ale w tym tygodniu kupuję to na steamie. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja tam nie słyszałem o tej grze nic, tym bardziej na MPC. Dział "Inne gry FPP" na razie wystarczy.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Bardzo mało jest tematów dotyczących tej gry, jeśli będzie ich więcej, to będzie można pomyśleć o dziale/subforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...